Lasillisella Lontoossa: the 10 cases

Tasokas bistro tilaa viininsä nimensä mukaisesti korkeintaan 10 laatikollisen erissä.

Vaihtelu virkistää. Tiuhaan vaihtuva ja tasokas viinilista tietää sitä, että aina on hyvä syy piipahtaa 10 cases -bistrossa tai sen vieressä sijaitsevassa viinikaupassa. Toinen syy on ruokalista, joka vaihtuu vähintään yhtä tiheään.

10 cases -bistron ruokalista ja tunnelma ovat ranskalaiseen vivahtavia. Simppelit ja herkulliset annokset on valmistettu hartaudella ja huolella, kuten kuvan riistalintu pinaattihöystöllä ja palsternakkapyreellä.
10 cases -bistron ruokalista ja tunnelma ovat ranskalaiseen vivahtavia. Simppelit ja herkulliset annokset on valmistettu hartaudella ja huolella, kuten kuvan riistalintu pinaattihöystöllä ja palsternakkapyreellä.

Päivän annokset on raapustettu pienen ja tiivistunnelmaisen ruokasalin seinillä roikkuville liitutauluille. Kolmas syy voisi olla sijainti aivan suositun Seven Dials -shoppailu ja -hengailualueen tuntumassa.

Bistron viereisen oven takana on samojen omistajien viinikauppa, jos sattuu ihastumaan johonkin ruokajuomistaan.

10cases.co.uk