Parempien portugalilaisviinien poikkeuksellinen hintalaatusuhde perustuu yhä harvinaisemmiksi käyviin aineksiin: intohimoon, aitouteen ja sitoutumiseen.
Month: toukokuu 2016
Kolme entistä Savoylaista perusti ravintolan, jota on ehditty luonnehtia uusklassiseksi. Yksi heistä on huippusommelier Antti Uusitalo.
Suuren maailman kasvatti Marketta Fourmeaux tekee intensiivisen hienostuneita viinejä oman talonsa pienessä kellarissa Napan kaupungissa.
Kanadasta on tullut kunnianhimoinen viinintuottajamaa. Paikallinen viinikulttuuri on silti Suomen tapaan hyvin nuorta.
Taittingerin suvun häkellyttävään menestystarinaan pelkistyy koko sampanjan mysteeri.
Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund tuovat koko Viini-lehden puitteissa kertyneen kokemuksensa tuoreeltaan perustettuun verkkokauppaan.