Skip to content

Viinin juurilla

Marko Pasanen
Main navigation
  • Etusivu
  • Tekijät
  • Arkisto

Month: toukokuu 2018

Mikä tekee viinistä vegaanin?

V V Lue Lisää

Kasvisruoan nousutrendi näkyy myös viineissä: salaattiravintola Pupussa kaikki viinit ovat vegaaneja.

Lue Lisää →
toukokuu 29, 2018 Ajankohtaista

Punavuoren juurella: Maannos

V V Lue Lisää

Uutuusravintola yhdistää maanläheisen keittiön, maanläheisen viinilistan ja maan mainion tunnelman.

Lue Lisää →
toukokuu 23, 2018 Viinibaari

Lasillisella Brysselissä: Oeno tk

V V Lue Lisää

Belgia on kuuluisa herkullisista oluistaan – helposti unohtuukin, että maalla on myös viiniä omasta takaa.

Lue Lisää →
toukokuu 22, 2018 Lasillisella, Viinibaari

Onko lasilla väliä? Philippe Jamesse ja Grand Champagne

V V Lue Lisää

Champagnen pääkaupungissa Reimsissä toimiva sommelier kehitti täydellisen samppanjalasin. Miten se toimii?

Lue Lisää →
toukokuu 16, 2018 Champagne

Arkisempi, antoisampi Bordeaux: Château de Seguin

V V Lue Lisää

Bordeaux’ta halkovan kahden jokihaaran väliin jäävä viinialue Entre-deux-Mers on sen verran tuntematon, että viinien hinnat pysyvät kohtuullisina.

Lue Lisää →
toukokuu 10, 2018 Bordeaux, Viinintuottaja

Nouseva tähti: Deniz Löktas

V V Lue Lisää

Sukupolvensa kärkinimiin kuuluva sommelier on löytänyt toimenkuvalleen asiakasystävällisen tulkinnan.

Lue Lisää →
toukokuu 5, 2018 Viiniduunari
  • Etusivu
  • Arkisto
  • Sample Page
  • Tekijät
Secondary navigation
  • Facebook
  • Hae

Kirjoita hakusana ylle ja paina "enter". Paina Esc, jos haluat poistua.